Rioolcamera Inspector Truck MW25 - 125-700mm - Camtronics

Inspector® Truck MW25 (Ø125-700mm)

De riooltruck Inspector® MW25 rijdt of verplaatst zich met de ZRK70 rioolcamerakop door leidingen, buizen en riolen vanaf Ø125-700mm.

Deze rioolinspectie motorwagen heeft een liftfunctie, bijgeleverde wielensets en verbreders die ervoor zorgen dat je deze riooltruck MW25 aan kunt passen aan de diameter van de leiding.

DE WERKING EN FUNCTIONALITEIT VAN DE INSPECTOR® MW25/ZRK70

De rioolcamerakop ZRK70 is zo ontworpen en gevormd zodat deze rioolcamera eenvoudig en gemakkelijk door te voeren is in leidingen. De self-leveling functie zorgt ervoor dat het beeld ten alle tijden ‘rechtop’ blijft staan. Bovendien is de rioolcamerakop ZRK70 eindeloos te roteren en 230 graden te zwenken. Hierdoor kun jij met speels gemak met een 360 graden view leidingen, rioleren en andere buizen/kanalen inspecteren.

 

De inspectierioolcamera truck MW25 trekt de kabel de leiding in. Nadien zorgt de gemotoriseerde haspel dat de kabel automatisch weer omgewikkeld wordt. Deze motorhaspel vervoer je eenvoudig, door de wielen aan de onderzijde. Hierbij wordt een koffer geleverd voor de elektronische besturing, waar ook de MW25 en de ZRK70 in opgeborgen kunnen worden.  Deze koffer fungeert ook als trolley, hierdoor is de koffer ook makkelijk te vervoeren. Functionaliteiten als weergave en opname op USB-stick van het camerabeeld kan m.b.v. de Easybox.

Voor de lastige bochten in een leiding gebruik je de ZRK70 rioolcamerakop op een optionele haspel met duwkabel. Hierdoor is het mogelijk huisaansluitingen volledig te inspecteren. De optionele afbuigtool maakt het mogelijk de camerakop te laten afbuigen in een leiding.

INSPECTOR® MOTORWAGEN MW25 MODULAIR

Kies je voor de Inspector® MW25, dan kies je voor een platform waarop de verschillende Inspector Camerasystemen op de Easybox kunnen worden aangesloten. Het voordeel hiervan is dat alle camera’s, met ieder zijn eigen werkgebied, op dezelfde Easybox aangesloten kunnen worden. Hierdoor ben je uiterst flexibel tijdens variërende inspectieklussen.

Rioolcamera's van Camtronics

Copyright © 2024 Camtronics B.V.  |  Disclaimer  -  Privacyverklaring
Copyright © 2024 Camtronics B.V.
Disclaimer
Privacyverklaring