Rookgenerator EasySmoker®

Met de EasySmoker® rookgenerator kunt u makkelijk lekkages in leidingen en riolen opsporen, zowel voor leidinglekkage in het huis als een leiding lekkage en riool-lek buiten het huis. De rookgenerator Easysmoker is geschikt voor professioneel gebruik voor het keuren en testen van een gescheiden afvalwatersysteem (VLARIO), riolen, afvoerleidingen, luchtbehandelingskanalen etc. Voor verschillende lekdetectie en dakbedekking onderzoeken is deze hogedruk rookgenerator de oplossing middels nevelinspecties voor lekkage opsporingen. De rookgenerator EasySmoker® heeft een korte opwarmtijd met het voordeel dat u snel met uw analyse kunt beginnen.

Werking en functionaliteit van de rookgenerator

Tijdens het inspecteren van leidingen en riolen kan het voorkomen dat een lekkage moeilijk te traceren is. Vaak is er ook sprake van stankoverlast, in deze situaties is de rookgenerator EasySmoker een uitkomst. Nadat u alle reguliere uitgangen van de leiding heeft afgedicht kunt u met behulp van de bijgeleverde slang en koppelstuk de rook in het leidingstelsel blazen. Door de opgebouwde druk zal de rook door de lekkage naar buiten treden. Via deze ontsnappende rook, geproduceerd door de rookgenerator, kunt u makkelijk de exacte plek/lek van de lekkage opsporen.

De 'keuring privéwaterafvoer volgens normering' ook wel 'afkoppelen' (het scheiden van schone en vervuilde waterstromen): met de EasySmoker® rookgenerator kunt u met dezelfde werkingsmethode van rookdetectering eenvoudig bepalen of de aansluiting van de waterafvoer correct is.

Deze rookgenerator van Camtronics heeft ook het Belgische VLARIO-keurmerk.
http://www.vlario.be/dossiers/code-van-goed-onderhoud/

De krachtige ventilator en het rookelement voorzien u te allen tijde van voldoende rook en rookvermogen. De luchtstroomsnelheid en de hoeveelheid rook zijn eenvoudig instelbaar. 
De EasySmoker® is een compacte en krachtige rookgenerator die voldoet aan beschermingsklasse IP44 en de Stichting RIONED (Nederland) en VLARIO (Vlaanderen) richtlijnen voor Belgische keurders.

Als optie is de EasySeal® verkrijgbaar. Dit is een flexibele afsluitende balg die het werken met de EasySmoker® rookgenerator vergemakkelijkt. Deze balg stelt u in staat zeer eenvoudig een afdichting rondom de slang te maken, ook wanneer de buiswand oneffenheden vertoont.

Ook is er een telescopische EasyStick® verkrijgbaar. In combinatie met de EasySeal® heeft u een handig hulpstuk in handen zodat u de slang eenvoudig in diepe putten of hoge afvoerleidingen kunt inbrengen.

De ingebouwde voorraadtank (1,5 liter) van de rookgenerator EasySmoker® is eenvoudig bij te vullen met de speciale rookvloeistof. Deze smoke liquid wordt ook door Camtronics geleverd per jerrycans van 5 liter groot.

Download pdf Rookgenerator EasySmoker® specificatiesInspector Smoke liquid

Inspector Smoke liquid (vloeistof) voor Easysmoker 5 liter.

EasySeal

EasySeal: eenvoudig de slang van de EasySmoker vastklemmen in  de invoer en tegelijkertijd afsluiten.

EasySeal

De afsluiter past op de standaard meegeleverde slang en reageert direct op de veranderende luchtdruk.

EasyStick; telescopische stok

Telescopische stok voor buizen welke op grotere diepte in putten uitkomen.

EasyStick; telescopische stok

In combinatie met de EasySeal is de telescopische stok een zeer praktische hulp bij inspecties.

EasyStick; telescopische stok

In twee delen uitschuifbaar, min. lengte 1,7 m en max. lengte 4 m. Een gewicht van slechts 1100g.Rioolcamera's van Camtronics

Copyright © 2021 Camtronics B.V.  |  Disclaimer  -  Privacyverklaring
Copyright © 2021 Camtronics B.V.
Disclaimer
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk