Inspector® Motorwagen MW25

De riool truck Inspector® MW25 verplaatst/rijdt de ZRK70 riool camerakop door een leiding. De camerakop is eenvoudig te monteren. De liftfunctie, de bijgeleverde wielensets en verbreders zorgen er voor dat u deze riooltruck MW25 kunt aanpassen aan de diameter van de leiding. Het werkgebied is geschikt voor diameter vanaf 125 mm t/m 700 mm.

Werking en functionaliteit

De ZRK70 riool inspectiecamera kan eindeloos draaien en 230 graden zwenken. De lichtopbrengst is dusdanig dat geen extra verlichting nodig is. Het beeld is scherp te stellen d.m.v. de focus functie. Door de lift functie heeft de riool camera kop een hoogteverstelling en kunnen grotere diameters met dit riool camera systeem worden geïnspecteerd.

 

De MW25 trekt de kabel de leiding in, waarna de gemotoriseerde haspel zorgt voor het automatisch opwikkelen van de kabel. Deze motorhaspel kan eenvoudig worden vervoerd, door zijn wielen aan de onderzijde. Voor de elektronische besturing wordt een koffer meegeleverd. Hierin kan ook de MW25 en ZRK70 worden opgeborgen. Deze koffer is tevens eenvoudig mee te nemen door de ingebouwde trolley. Weergave en opname op usb-stick van het camera beeld kan m.b.v. de Easybox. Voor de lastige leidingen met bochten kunt u de ZRK70 camerakop op een optionele haspel met duwkabel monteren. Zodoende kunt u huis- aansluitingen volledig inspecteren. Met onze optionele afbuigtool kunt u de camerakop laten afbuigen in een leiding.

 

Modulair

Wanneer u kiest voor de Inspector MW25, kiest u voor een platform waarop de verschillende Inspector camera's op de Easybox kunnen worden aangesloten. Voordeel hiervan is dat u alle camera's, met ieder zijn eigen werkgebied, op dezelfde Easybox kunt aansluiten.

Download pdf Inspector® MW25 specificatiesStroom omvormer (12V-230V / 24V-230V)

Omvormer van 12V naar 230V of van 24V naar 230V

USB video grabber

SD naar USB adapterRioolcamera's van Camtronics

Copyright © 2021 Camtronics B.V.  |  Disclaimer  -  Privacyverklaring
Copyright © 2021 Camtronics B.V.
Disclaimer
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk