Mini rioolcamera MiniFlex® (ø32-100mm)

Mini rioolcamera MiniFlex® is een flexibele rioolcamera speciaal ontwikkeld voor het inspecteren van buizen, kanalen en andere leidingen met een kleine diameter 32-100mm.

Smallere pijpleidingen komen veelal voor in sanitaire ruimtes zoals badkamers, keukens en toiletruimtes (loodgieterswerkzaamheden). Maar denk ook aan ventilatieschachten, zwembaden en andere inspectiewerkzaamheden. Dit soort leidingen inspecteer je met de Mini rioolcamera MiniFlex® met groot gemak.

De rioolcamera MiniFlex® is de ‘klusmaat’ voor iedere rioleur, ontstopper of loodgieter doordat de MiniFlex® voor verschillende soorten inspecties ingezet wordt. Meerdere haakse bochten maakt de MiniFlex® rioolcamera met gemak!

De inspectie van een smallere rioolbuis heeft een dubbele moeilijkheidsgraad:

  1. Door de smallere buisdiameter en de vele vaak kortere haakse bochten van de pijpleiding
  2. De positie waarin de rioolcamerakop met de kabel moet manoeuvreren om een inspectie uit te kunnen voeren

DE VOORDELEN VAN DE MINI RIOOLCAMERA MINIFLEX®

De MiniFlex® rioolinspectiecamera is voorzien van een uniek internationaal gepatenteerd flexibel tussenstuk (gemaakt van PUR) tussen de rioolcamerakop en de duwkabel. Samen met de innovatieve kogelvormige rioolcamerakop zorgt dit voor een gemakkelijke doorvoer.

"Uitgebreid testen met loodgieters heeft bewezen dat meerdere haakse én korte bochten in leidingen van Ø32-100mm met de MiniFlex® gemakkelijk en soepel genomen wordt."

Het ontwerp van de riool camerakop houdt de verlichtingsring boven de bodem, hierdoor is er minimale reflectie. Door middel van de combinatie met de speciale 105⁰ lens heeft de Mini rioolcamera MiniFlex® een grote ‘kijkhoek’ en een uiterst scherp beeld (ook in grotere diameters). De CCTV MiniFlex® wordt standaard geleverd met een 512hz zender én beeldscherm met opname mogelijkheden voor video’s en foto’s op SD-kaart.

Miniflex

 

Specificaties MiniFlex® - Inspecteren van leidingen met een diameter van 32mm haaks én continue goed en duidelijk beeld tot in 100mm!

 

UNIEK ONTWERP MINI RIOOLCAMERA IN CASETTEVORM

De haspel, koffer ofwel cassette van de MiniFlex® is net als de rioolcamerakop op een doordachte manier samen met loodgieters ontworpen in combinatie met een duurzaam materiaalgebruik.

MINI RIOOL INSPECTIECAMERA ERGONOMISCHE BEHUIZING

De behuizing van de MiniFlex® is gemaakt van hoog kwaliteit kunststof met rubberen stootdoppen, hierdoor is dit  rioolinspectiesysteem robuust en stootvast. Door de open constructie van de behuizing is deze mini rioolcamera uiterst makkelijk schoon te maken. De afmetingen en materiaalkeuze zorgt ervoor dat de MiniFlex® ergonomisch en compact van vorm is. Bovendien is de MiniFlex® licht in gewicht en eenvoudig in gebruik op de werkplek. Daarnaast neemt deze rioolcamera weinig ruimte in beslag door het compact ontwerp.

HELDER EN DUIDELIJK DISPLAY

Het heldere 5,6 inch display met opnamemogelijkheden zoals video en foto op SD/USB is eenvoudige te bedienen. De MiniFlex® heeft standaard ook een video-out voorziening zodat je de MiniFlex® eventueel op een andere monitor, laptop of contolebox zoals onze Easybox kan verbinden.

Standaard rijke uitrusting

Standaard is de MiniFlex® voorzien van een accu die direct te gebruiken is zonder stroomvoorziening. Ons rioolcamera systeem is uitgerust met een 512hz zender en meterteller zodat je altijd instaat bent de juiste plek van de rioolcamerakop van de MiniFlex® kunt lokaliseren.Geleider 28 mm

Toepasbaar in buizen met een diameter vanaf 40mm

Geleider 38 mm

Toepasbaar in buizen met een diameter vanaf 60mm

Stroom omvormer (12V-230V / 24V-230V)

Omvormer van 12V naar 230V of van 24V naar 230V

USB video grabber

SD naar USB adapterRioolcamera's van Camtronics

Copyright © 2021 Camtronics B.V.  |  Disclaimer  -  Privacyverklaring
Copyright © 2021 Camtronics B.V.
Disclaimer
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk