Over Camtronics - Camtronics

Over Camtronics

Camtronics is de specialist in inspectiecamerasystemen. Al vele jaren ontwikkelen wij in Son (bij Eindhoven) rioolcamera’s voor in buizen, kanalen en andere pijpleidingen. Naast rioolcamera’s ontwikkelen wij ook aanverwante systemen zoals rookgeneratoren en andere elektronica en mechanica voor diverse toepassingen.

De Inspector® rioolcamera’s worden al jaren breed ingezet voor inspecties in buizen, luchtkanalen, riolen, spouwmuren, plafonds en nog veel meer. Onze inspectiesystemen worden over de hele wereld gebruikt door loodgieters, installateurs, ontstoppers, rioleurs, reliners enzovoort. Met een groot dealersnetwerk zijn onze rioolcamera’s, zoals de MiniFlex® wereldwijd verkrijgbaar. De volgende drie kernwaardes zijn de bouwstenen waarop Camtronics draait:

Innovatie

Door voortdurende innovaties zijn wij instaat in te spelen op ontwikkelingen in de markt. Hierdoor zijn onze rioolcamera’s zeer bestand tegen de extreme werkomstandigheden.

Eigen ontwikkeling

Wij ontwikkelen onze rioolcamera’s geheel zelf in onze eigen werkplaats. Hierdoor zijn wij flexibel en spelen we in op toenemende eisen vanuit de markt. Bij ons kun je terecht voor een grote variatie aan rioolinspectiesystemen en aanverwante producten.

Service en reparatie

Onze service houdt niet op nadat je een inspectiecamera geleverd hebt. Onze eigen serviceafdeling helpt je bij het snelle reparatie- of onderhoudsproces. Daarnaast biedt Camtronics ten alle tijden huursystemen aan wanneer dit nodig is, zodat jouw organisatie nooit stilstaat gedurende een reparatie van een defect product. Onze service en aftersales is bij klanten bekend als snel en flexibel. Hierdoor kunnen we meedenken naar passende oplossingen en stoppen pas wanneer je echt geholpen bent.

Camtronics actief in de Brainport regio

Camtronics is gevestigd in Son (Eindhoven). Centraal gelegen in de High Tech regio in Brabant, Brainport, wat uitgroepen is in 2011 tot Slimste regio ter wereld. Ook onze toeleveranciers uit de High Tech industrie bevinden zich vrijwel allemaal in deze regio. Door deze locatie profiteren we maximaal van de kennisindustrie die in de regio aanwezig is. Door de ligging van Eindhoven zijn Düsseldorf, Aken/Maastricht, Antwerpen, Rotterdam en Utrecht binnen handbereik en zijn Duitsland en België zeker geen onbekend terrein voor ons.


Copyright © 2024 Camtronics B.V.  |  Disclaimer  -  Privacyverklaring
Copyright © 2024 Camtronics B.V.
Disclaimer
Privacyverklaring