Riool Camera: Inspector® 48 Ø75-400mm

De Inspector® 48 riool camera heeft een robuuste camerakop met een hoge grote lichtopbrengst door de moderne super bright LED's. Uw pijpleiding en/of riool inspectie wordt daardoor helder en natuurgetrouw weergegeven. De vorm van rioolcamerakop en veer zijn zo gestroomlijnd waardoor de riool camera Inspector® 48 met groot gemak door te voeren is in pijpleidingen, riool en buizen met een diameter Ø75mm t/m 400mm.

Werking en functionaliteit inspectie rioolcamera

Door de self leveling camera functie, ook wel horizoncorrectie genoemd, blijft het beeld altijd “rechtop” tijdens het doorvoeren van de camerakop in een leiding. Hierdoor is het altijd duidelijk waar de onderzijde van de buis is en of de riool camerakop links of rechtsaf is gegaan na het passeren van een bocht. De 8 stuks super bright LED’s zijn regelbaar in lichtsterkte, waardoor een buis volledig is uit te lichten. Indien u kiest voor de optionele 512Hz zender bent u in staat bovengronds de camerakop op te sporen. De camerakop en veer zijn eenvoudig van de combi kabel los te halen.

Uitvoeringen van deze riool camera

De riool inspectie camera Inspector® 48 is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen, namelijk de modulaire variant en de Junior variant. Hieronder leest u de verschillen tussen deze twee uitvoeringen met uitleg. Indien u meer informatie van de specifieke uitvoeringsvorm wilt hebben kunt u de productinformatie als PDF downloaden.

Download pdf Junior Download pdf Modulair

 

Junior

Of u kiest voor het Junior systeem, met een alles-in-één pakket. Geschikt als u veelal dezelfde buizen inspecteert, even snel een eenvoudige inspectie wilt doen en wanneer u geen uitgebreide rapportage wilt maken.
 

 

Meer info inspector® 48 | Junior

Modulair

Met het modulaire systeem, kiest u voor een platform waarop de verschillende Inspector camera's op de Easybox kunnen worden aangesloten. Voordeel hiervan is dat u alle camera's, met ieder zijn eigen werkgebied, op dezelfde Easybox kunt aansluiten.

 

meer info inspector® 48 | modulair
Rioolcamera's van Camtronics

Copyright © 2021 Camtronics B.V.  |  Disclaimer  -  Privacyverklaring
Copyright © 2021 Camtronics B.V.
Disclaimer
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk