Rioolcamera Inspector® 48 (Ø75-400mm)

Door de robuuste camerakop met een grote lichtopbrengst door de moderne super bright LED’s is de rioolcamera ‘Inspector® 48’ de ideale rioolinspectiecamera voor pijpleidingen, rioleringen en andere buizen met een afmeting van Ø75-400mm.

Door de moderne LED’s wordt het beeld helderder en natuurgetrouw weergegeven. Het ontwerp van de rioolcamerakop en veer zijn zo gestroomlijnd waardoor de rioolcamera Inspector® 48 gemakkelijk is door te voeren in de pijpleiding.

DE WERKING EN FUNCTIONALITEIT VAN RIOOLCAMERA INSPECTOR® 48

De rioolcamerakop bevat een self-leveling functie, ook wel horizoncorrectie genoemd, waarbij het beeld altijd ‘rechtop’ blijft staan tijdens het doorvoeren in een leiding. Hierdoor is het altijd duidelijk wat de onder- en bovenzijde van de buis is en of de rioolcamerakop links- of rechtsaf is gegaan na het passeren van een bocht. De lichtsterkte van de acht stuks super bright LED’s  zijn regelbaar, waardoor een buis volledig is uit te lichten. Kies je voor de Inspector® 48 variant met 512Hz zender dan kun je bovengronds de camerakop / buis / verstopping / schade  altijd opsporen. De camerakop en veer zijn eenvoudig van de combi-kabel los te halen.

Geleiders

Er zijn meerdere geleiders voor de Inspector® 48 verkrijgbaar, de 70mm (toepasbaar vanaf 100mm buizen), de 142mm (toepasbaar vanaf 160mm buizen), 170mm (toepasbaar vanaf 200mm buizen) en verstelbare 200 tot 330mm variant (toepasbaar vanaf 250mm buizen). Met een geleider zorg je er voor dat de camerakop hoger in de leiding komt te liggen. Deze geleiders zet je eenvoudig op de camerakop.

VERSCHILLENDE UITVOERINGEN

De Inspector® 48 rioolinspectiecamera is in twee verschillende varianten te verkrijgen, namelijk de Modulaire- en de Junior variant. Onderstaand staat uitgelegd wat de verschillende varianten inhouden. Download de Pdf-files voor meer productspecifieke informatie.

Download pdf Junior Download pdf Modulair

 

Inspector® 48 JUNIOR

Inspecteer je veelal dezelfde buizen? Even snel een eenvoudige inspectie waarbij je geen uitgebreide rapportage hoeft te maken, maar wel foto’s en filmopname van de rioolinspectie? Dan is de Inspector® 48 de juiste keuze.

 

Meer info inspector® 48 | Junior

Inspector® 48 MODULAIR

Het modulaire systeem is een platform waarop de verschillende Inspector camera’s op de Easybox kunnen worden aangesloten. Het grote voordeel hiervan is dat je alle camera’s, met ieder zijn eigen werkgebied, op deze Easybox aansluit.

 

meer info inspector® 48 | modulair
Rioolcamera's van Camtronics

Copyright © 2021 Camtronics B.V.  |  Disclaimer  -  Privacyverklaring
Copyright © 2021 Camtronics B.V.
Disclaimer
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk