Riool Camera: Inspector® ZRK70

De Inspector® ZRK70 is een multifunctionele riool camera met een 360 graden draaibare camerakop en 230 graden zwenkbaar voor inspectie opname. De ZRK70 riool camera is uitermate geschikt voor inspectie van inlaten en wanden van riolen en leidingen met een diameter van 110 mm t/m 500 mm.

Werking en functionaliteit riool camera

Door zijn zorgvuldig gekozen en beproefde vormen is de riool camera ZRK70 eenvoudig in en door te voeren in een leiding. De self levelling functie zorgt er voor dat het beeld altijd “rechtop” blijft staan. De kop kan eindeloos roteren en 230 graden zwenken, waardoor een leiding rondom (360 graden view) kan worden geïnspecteerd.

De ‘moffentest’ richt de camerakop haaks op de wand waarmee eenduidig de buisverbindingen kunnen worden gecontroleerd. Door de focus exact af te stellen krijgt u het beeld haarscherp. Bovengronds kan men de camerakop opsporen m.b.v. de ingebouwde 512 Hz zender. Er zijn twee camera geleiders beschikbaar voor grotere buizen. De riool camera ZRK70 is eveneens verticaal (bron inspecties) en op een motorwagen te gebruiken.

Steering Unit voor een inspectie met aftakkingen met riool camera

Met behulp van de Steering Unit is het mogelijk de camerakop te “sturen” in een aftakking. De Steering Unit in combinatie met de ZRK70 zorgt voor een unieke combinatie; u bent nu in staat de ZRK70 een aftakking in te sturen met behoud van de volledige functionaliteit van de ZRK70 camera kop.
De Steering unit wordt bediend met dezelfde afstandsbediening als de rioolcamera en heeft een automatische 'recht-zet-functie' waarmee deze unieke tool weer recht wordt gezet. Hierdoor kan de riool-inspectie, na afgebogen te zijn, vervolgd worden. Meerdere opeenvolgende keren afbuigen is mogelijk.​

Meer over de Steering Unit

 

Uitvoeringen

De Inspector® ZRK70 maakt onderdeel uit van een modulair systeem. Hieronder staat in het kort deze uitvoering uitgelegd. Voor meer informatie van deze specifieke uitvoeringsvorm kunt u de productinformatie als PDF downloaden.

Modulair

Wanneer u kiest voor de Inspector ZRK70, kiest u voor een platform waarop de verschillende Inspector camera's op de Easybox kunnen worden aangesloten. Voordeel hiervan is dat u alle camera's, met ieder zijn eigen werkgebied, op dezelfde Easybox kunt aansluiten.

Download pdf Inspector® ZRK70 Modulaire specificatiesGeleider 100 mm

Toepasbaar in buizen met een diameter vanaf 160 mm

Geleider 170 mm

Toepasbaar in buizen met een diameter vanaf 200 mm

Geleider Slede 170 mm

Toepasbaar in buizen met diameter vanaf 200mm

Inspector ZRK70 (Steering Unit)

Stuur uw ZRK70 camera  (tegenstrooms) een aftakking in.

Inspector ZRK70 (Steering Unit)

Steering unit voor ZRK70.

Inspector ZRK70 (Steering Unit)

Verlengstuk aan voorzijde steering unit (ca. 10cm)

Inspector ZRK70 (speciale 48mm kop)

Speciale Inspector 48 kop voor  uw ZRK70 systeem (incl. bescherm kapje).

Inspector ZRK70 (speciale 48mm kop)

Vergroot de functionaliteit van de Steering Unit mbv de speciale 48 kop.

Inspector ZRK70 (speciale 48mm kop)

Zij aanzicht van Steering Unit met de speciale 48 kop.

Stroom omvormer (12V-230V / 24V-230V)

Omvormer van 12V naar 230V of van 24V naar 230V

USB video grabber

SD naar USB adapterRioolcamera's van Camtronics

Copyright © 2021 Camtronics B.V.  |  Disclaimer  -  Privacyverklaring
Copyright © 2021 Camtronics B.V.
Disclaimer
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk