Rioolcamera Inspector 36 - 50-200mm - Camtronics

Rioolcamera Inspector® 36 (Ø50-200mm)

De krachtige rioolcamera ‘Inspector® 36’ is een rioolinspectiecamera die veelvuldig wordt ingezet bij grondige inspecties in smalle leidingen. De Inspector® 36 rioolcamera zet je in bij inspecties in leidingen van Ø50-200mm.

De kogelvormige rioolcamerakop, met flexibele veer, gaat gemakkelijk door haakse bochten vanaf Ø50mm. Spoor beschadigingen aan leidingen of verstoppingen eenvoudig op.

WERKING EN FUNCTIONALITEIT RIOOLCAMERA INSPECTOR® 36

Door de combinatie van de combi-kabel (Ø 8mm) en de inwendige fiber die voor de stijfheid zorgt (Ø 4,5mm) is de combi-kabel met de riool camerakop goed door haakse bochten van 50mm te duwen. De sterke flexibele veer neemt de vorm van de rioolbuis of pijpleiding aan. Ook de glooiende/afgeronde vormen van de camerakop bevorderen de doorvoer. Hierdoor neemt de rioolcamera Inspector® 36 deze leidingen en haakse bochten met gemak.

Geleiders

Geleiders zorgen ervoor dat de camerakop hoger in de leiding komt te liggen. Zodat de wanden de buis beter in beeld zijn. Voor de rioolcamera Inspector® 36 zijn er twee varianten verkrijgbaar. De 50mm en de 75mm met veer.

VERBETERINGEN INSPECTOR® 36

De inspectie rioolcamera Inspector® 36 is verbeterd. Zo is het werkgebied verbreed naar Ø200mm. De beeldkwaliteit is geoptimaliseerd door een grotere kijkhoek met behulp van de nieuwste cameratechnologie en de meer lichtopbrengst door de toepassing van LED-technologie.

Verschillende Uitvoeringen

De Inspector® 36 inspectiecamera is in twee verschillende varianten te verkrijgen. De Junior- en Modulaire variant.

Inspector® 36 JUNIOR

Bestaat je inspectiewerk veelal uit dezelfde soort buizen en wordt de inspectiecamera vooral voor verkenningswerk gebruikt? Dan is de Inspector® 36 inspectiecamera voor jou de beste keuze. Hiermee kun je eenvoudig en snel foto’s en filmopnames maken van je rioolinspectie.

Inspector® 36 MODULAIR

Maak je uitgebreidere inspecties met rapportages? Dan is het modulaire systeem voor jou de oplossing. Het voordeel is dat alle camera’s met ieder zijn eigen werkgebied op het Easybox systeem ofwel platform aangesloten kan worden. Handig wanneer je meerdere Inspector® camera's hebt.

Rioolcamera's van Camtronics

Copyright © 2023 Camtronics B.V.  |  Disclaimer  -  Privacyverklaring
Copyright © 2023 Camtronics B.V.
Disclaimer
Privacyverklaring