Rioolcamera Inspector® 36 (Ø50-200mm)

De robuuste rioolcamera ‘Inspector® 36’ is een rioolinspectiesysteem dat wordt ingezet bij grondige inspecties in smalle leidingen. De Inspector® 36 zet je in bij inspecties in leidingen van Ø50-200mm.

De kogelvormige riool camerakop, met een flexibele veer gaat gemakkelijk door haakse bochten vanaf Ø50mm. Beschadigingen aan de leiding of verstoppingen worden hiermee adequaat opgespoord.

Werking en functionaliteit rioolcamera Inspector® 36

Door de combinatie van de combi-kabel (Ø 8mm) en de inwendige fiber die voor de stijfheid zorgt (Ø 4,5mm) is de combi-kabel met de rioolcamerakop goed door haakse bochten van 50mm te duwen. Bovendien door de sterke flexibele veer neemt deze pijpleiding inspectiecamera met gemak de vorm van de rioolbuis of pijpleiding aan. Ook de glooiende/afgeronde vormen van de camerakop bevorderen de doorvoer.

Geleiders

Er zijn twee geleiders voor de Inspector® 36 verkrijgbaar, de 50mm en de 75mm met veer. Met een geleider zorg je er voor dat de camerakop hoger in de leiding komt te liggen.

Verbeteringen INSPECTOR® 36

De inspectie rioolcamera Inspector® 36 heeft een aantal verbeteringen ondergaan. In het kort zijn dit namelijk de vergroting van het werkgebied naar Ø200mm, verbeterde beeldkwaliteit en een grotere kijkhoek door de nieuwste cameratechnologie en de meer licht opbrengst, door de toepassing van de nieuwste LED-technologie.

Verschillende Uitvoeringen

De Inspector® 36 rioolinspectiecamera is in twee verschillende varianten te verkrijgen, namelijk de Modulaire- en de Junior variant. Onderstaand staat uitgelegd wat de verschillende varianten inhouden. Download de Pdf-files voor meer productspecifieke informatie.

Download pdf Junior Download pdf Modulair

 

Inspector® 36 JUNIOR

Inspecteer je veelal dezelfde buizen? Even snel een eenvoudige inspectie waarbij je geen uitgebreide rapportage hoeft te maken, maar wel foto’s en filmopname van de rioolinspectie? Dan is de Inspector® 36 de juiste keuze.

 

Meer info inspector® 36 | Junior

Inspector® 36 MODULAIR

Het modulaire systeem is een platform waarop de verschillende Inspector camera’s op de Easybox kunnen worden aangesloten. Het grote voordeel hiervan is dat je alle camera’s, met ieder zijn eigen werkgebied, op deze Easybox aansluit.

 

meer info inspector® 36 | modulair
Rioolcamera's van Camtronics

Copyright © 2021 Camtronics B.V.  |  Disclaimer  -  Privacyverklaring
Copyright © 2021 Camtronics B.V.
Disclaimer
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk