Riool Camera: Inspector® 36

De robuuste riool camera "Inspector® 36" is de rioolcamera om kleinere leidingen grondig te inspecteren. De kogelvormige riool camerakop, met flexibele veer gaat eenvoudig door haakse bochten vanaf diameter 50mm. Verstoppingen en/of beschadigingen van buizen zijn hierdoor adequaat op te sporen. Het werkgebied is van 50 t/m 200mm.

Werking en functionaliteit riool camera Inspector® 36

De diameter combi kabel van deze rioolcamera is 8mm, maar de inwendige fiber die voor de stijfheid zorgt, is  4.5mm dik. Hierdoor is de combi kabel met camerakop goed door een haakse bocht van 50mm te duwen i.c.m. de sterk flexibele veer neemt deze pijpleiding inspectie camera met gemak de vorm van de rioolbuis en/of pijpleiding aan. De glooiende vormen van de camerakop bevorderen de doorvoer. Er zijn twee geleiders verkrijgbaar, zodat de camerakop hoger in de leiding komt te liggen. Deze zijn eenvoudig te monteren op de haspel.

Verbeteringen

De Inspector® 36 inspectie camera heeft een aantal verbeteringen ondergaan, in het kort; vergroot werkgebied, nu tot een diameter van 200mm. Betere beeldkwaliteit en grotere kijkhoek, door nieuwe camera technologie. Meer licht opbrengst, door toepassing van de nieuwste LED technologie.

Uitvoeringen

De Inspector® 36 is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen, namelijk de modulaire variant en de Junior variant. Hieronder staan de onderlinge verschillen tussen deze twee uitvoeringstypen uitgelegd. Wanneer u meer informatie van de specifieke uitvoeringsvorm wilt hebben kunt u de specifieke productinformatie als PDF downloaden.

Download pdf Junior Download pdf Modulair

 

Junior

Of u kiest voor het Junior systeem, waarbij als het ware alles in één zit. Geschikt als u veelal dezelfde buizen inspecteert, even snel een eenvoudige inspectie wilt doen en wanneer u geen uitgebreide rapportage wilt maken, maar wel foto's kan maken en een filmopname van de rioolinspectie.
 

 

Meer info inspector® 36 | Junior

Modulair

Wanneer u kiest voor het modulaire systeem, kiest u voor een platform waarop de verschillende Inspector camera's op de Easybox kunnen worden aangesloten. Voordeel hiervan is dat u alle camera's, met ieder zijn eigen werkgebied, op deze Easybox kunt aansluiten.
 

 

meer info inspector® 36 | modulair
Rioolcamera's van Camtronics

Copyright © 2021 Camtronics B.V.  |  Disclaimer  -  Privacyverklaring
Copyright © 2021 Camtronics B.V.
Disclaimer
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk