Camtronics ontzorg service

Storingen aan uw inspectie camera ontstaan meestal onverwacht en op het verkeerde moment. Bij Camtronics kunt u terecht voor een snelle reparatie voor (bijna) alle merken inspectiecamera systemen. Camtronics denkt met u mee, we zijn continu op zoek naar oplossingen die verder gaan. Vanuit deze gedachte is de Ontzorg Service ontwikkeld.

Camtronics Ontzorg Service

Met de Camtronics Ontzorg Service kunt u zorgeloos doorgaan met uw werkzaamheden, terwijl wij de reparatie of onderhoud aan uw inspectiecamera verzorgen. Wij hebben diverse huursystemen voor u klaar staan. Deze zijn altijd up-to-date, zodat u altijd met de laatste technologie kunt werken! De voordelen op een rijtje:

  • De gehuurde Camtronics inspectiecamera kunt u gebruiken tijdens de gehele duur van de reparatie
  • Kosten die slechts de huurprijs van 1 dag bedragen, ongeacht de duur van de reparatie (zie tarieven)
  • Een minimaal aan uw eigen systeem gelijkwaardig Camtronics inspectiesysteem, meestal zelfs beter
  • Het grote voordeel: minimale onderbreking van uw werkzaamheden

 

Hoe werkt het?

Na binnenkomst van uw camerasysteem maken wij binnen 2 werkdagen een diagnose met prijsopgave. De reparatie wordt na uw goedkeuring zo spoedig mogelijk uitgevoerd, en als deze is afgerond krijgt u een melding dat uw systeem klaar staat. Tijdens het ophalen van uw gerepareerde camerasysteem, levert u het huur systeem weer in.
Om de Ontzorg Service mogelijk te maken vragen wij van u:

  • Te reageren op de prijsopgave binnen 2 werkdagen
  • Te zorgen dat het leensysteem binnen 2 werkdagen retour is nadat de reparatie klaar gemeld is

Uiteraard is het mogelijk om het huur systeem langer te gebruiken. In dat geval hanteren wij de normale, maar nog steeds scherpe, huurprijzen. Indien gewenst kunnen wij ook voor vervoer zorgen. Wij hanteren gunstige tarieven en de vervoerskosten worden op basis van kostprijs aan u doorberekend. Informeer naar de diverse mogelijkheden.
Klik hiernaast voor meer informatie over de Camtronics Ontzorg Service of om een afspraak te maken. Hiermee kunnen we er samen voor zorgen dat u met een gerust hart met uw werkzaamheden kunt doorgaan.


Copyright © 2021 Camtronics B.V.  |  Disclaimer  -  Privacyverklaring
Copyright © 2021 Camtronics B.V.
Disclaimer
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk