Ontzorg service

Een storing aan je rioolinspectiecamera of ander inspectiecamera komt altijd ongelukkig en onverwacht. Bij ons kun je daarom terecht voor een snelle reparatie voor vele inspectiecamera merken. Wij denken graag met je mee en denken continu in oplossingen. Vanuit deze gedachte is dan ook deze service opgezet.

WAAROM ONTZORG SERVICE?

Met de Ontzorg service van Camtronics worden zorgen bij je weggenomen. Je kunt direct door met je werkzaamheden, terwijl wij de reparatie of het onderhoud aan je rioolinspectie camera verzorgen. Er staan diverse huur systemen klaar om je in dit soort situaties te helpen. Ook deze inspectiecamera systemen zijn altijd up-to-date, zodat je in alle gevallen met de laatste technologie werkt. Hier de voordelen op een rijtje:

  • Huur je een inspectiecamera van ons, dan kun je tijdens de gehele reparatieperiode het huursysteem gebruiken
  • De kosten bedragen slechts de huurprijs van één dag, ongeacht de reparatieduur (zie huurtarieven)
  • Je krijgt minimaal een vervangend gelijkwaardig inspectiecamerasysteem
  • Door deze ontzorg serivice minimale onderbreking van je werkzaamheden

Hoe werkt het?

Wanneer je rioolcamerasysteem bij ons binnen is, maken wij binnen twéé werkdagen een diagnose met een prijsopgave. Is de prijsgave akkoord? Dan wordt na jouw goedkeuring de reparatie zo spoedig mogelijk uitgevoerd. Als de reparatie is afgerond krijg je van ons direct een melding dat jouw inspectiesysteem klaar staat. Tijdens het ophalen van je gerepareerde rioolcamerasysteem lever je het huursysteem weer in.

Wil je het huursysteem toch langer gebruiken? Dat is mogelijk. In dat geval hanteren wij de normale  (scherpe) huurprijzen. Het is ook mogelijk dat wij het transport voor (huur)camerasysteem verzorgen. Wij hanteren hiervoor gunstige tarieven en worden op basis van de kostprijs aan je doorberekend.

Ga voor meer informatie naar onze verhuurpagina. Heb je een vraag? Dan helpen we je graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op middels het contactformulier of bel naar +31 (0)499 49 45 90.


Copyright © 2021 Camtronics B.V.  |  Disclaimer  -  Privacyverklaring
Copyright © 2021 Camtronics B.V.
Disclaimer
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk