Over Camtronics

Camtronics is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van riool camera's voor pijpleiding inspectie met aanverwante elektronica en mechanica voor diverse toepassingen.

In de loop der jaren is er een complete lijn Inspector® riool camera systemen ontwikkeld en op de markt gezet. Deze rioolcamera's worden ingezet voor inspecties van riolen, luchtkanalen, buizen, spouwmuren, etc. Waar installateurs, loodgieters, ontstoppers, rioleurs niet direct kunnen observeren, maar waar het toch vereist is om een analyse te stellen. Bekijk ons assortiment riool camera's.
Door deze werkwijze weten we ons te onderscheiden middels drie pijlers:

Innovatie

Door onze voortdurende innovatie zijn wij in staat om onze camerasystemen continu aan de laatste eisen van een extreme werkomgeving te laten aansluiten. Hierdoor zijn onze camerasystemen een essentieel onderdeel van een hoogwaardige inspectie.

Eigen ontwikkeling en fabricage

Wij ontwikkelen en produceren onze riool camera systemen volledig zelf in onze werkplaats en kunnen daardoor met een grote flexibiliteit inspelen op de toenemende eisen van de markt. Camtronics is uw partner voor klant specifieke oplossingen voor riool camera en rioolinspectie systemen.

Service en reparatie

Uiteraard houdt het voor ons niet op nadat u één van onze producten heeft aangeschaft.
Onze eigen service afdeling staat u bij met snelle reparaties. Camtronics heeft altijd huursystemen voor u klaarstaan, zodat uw stilstand beperkt wordt.
Deze service en after-sales is bij klanten bekend om zijn snelle en flexibele werkwijze waardoor we met passende oplossingen ervoor zorgen dat u echt geholpen bent.

 

Actief in de high tech Brainport regio:

Camtronics is gevestigd in Son, net boven Eindhoven en centraal gelegen in de zogenaamde high tech Brainport*. Onze toeleveranciers uit de high tech industrie bevinden zich vrijwel allemaal in de regio. Hierdoor profiteren we maximaal van de kennis die in de regio aanwezig is. Door de ligging van Eindhoven liggen Düsseldorf, Aken/Maastricht, Antwerpen, Rotterdam en Utrecht binnen handbereik en zijn Duitsland en België zeker geen onbekend terrein.

*uitgeroepen in 2011 tot slimste regio ter wereld.


Copyright © 2021 Camtronics B.V.  |  Disclaimer  -  Privacyverklaring
Copyright © 2021 Camtronics B.V.
Disclaimer
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk