Riool inspecteren

Riool inspecteren

Gemakkelijke riool inspectie met Camtronics

Zoek jij een handige camera voor een riool inspectie? Bij Camtronics vind je camera’s waarmee je het riool kunt inspecteren, of werkzaamheden aan andere buizen en kanalen kunt uitvoeren. Camtronics ontwikkelt en produceert onze eigen camera’s voor riolering inspectie, die worden verkocht over heel de wereld door onze internationale dealers. Bij ons vind je een rioolcamera voor iedere inspectie, speciaal gemaakt voor rioleurs, loodgieters, reliners en andere vakmensen. We adviseren je graag over welke rioolcamera past bij jouw werkzaamheden, zodat jij aan de slag kunt met ontstopping, leidingrenovatie of een buisinspectie.

Elk kanaal of riool inspecteren met Camtronics

Camtronics is gespecialiseerd in inspectiecamerasystemen, zoals rioolcamera’s, maar bijvoorbeeld ook rookgeneratoren. Onze systemen zijn breed inzetbaar, voor zowel brede als smallere kanalen, zowel ontstopping als relining. Wij produceren onze inspectiesystemen gewoon in onze eigen werkplaats, waardoor wij innovatief en flexibel kunnen zijn. Zo blijven we altijd inspelen op ontwikkelingen op de markt en produceren we apparatuur voor riolering inspectie van kwaliteit.

Kies bijvoorbeeld voor de Inspector® rioolcamera voor inspectie van pijpleiding-inspecties, rioleringen, kanaalsystemen, spouwmuren en plafonds. Of ga voor de MiniFlex® camera, het ideale gereedschap voor in een sanitair omgeving zoals een badkamer, keuken of toilet. Of gebruik onze Easysmoker® rookgenerator voor lekdetectie in leidingen. Zo heeft Camtronics een systeem voor iedere klus.

Rioolcamera’s speciaal ontwikkeld voor rioleurs, loodgieters, reliners en meer.

Camtronics ontwikkelt, verhuurt en repareert rioolcamera’s en rookgeneratoren. Rioolcamera’s voor zowel in de smalle buis, zoals de mini rioolcamera MiniFlex®  (Ø32-100mm) als in de bredere buizen, zoals Inspector® 36 (Ø50-200mm), Inspector® 48 (Ø75-400mm), Inspector® ZRK70 (Ø110-500mm) of de Inspector® Truck MW25 (Ø125-700mm).

Service en onderhoud

Met intensief gebruik en moeilijke omstandigheden, heeft een rioolinspectiesysteem best wel wat te verduren. Daarom is belangrijk om je rioolcamera voor inspectie en andere systemen goed te onderhouden. Gelukkig kun je gewoon terecht bij Camtronics voor het onderhoud én reparaties van alle inspectiesystemen, ook van andere merken. Want ook als er een keer iets misgaat, is het fijn als je apparatuur snel gerepareerd kan worden. Heb je ondertussen een vervangend systeem nodig? Geen paniek, je kunt bij Camtronics met onze Ont-zorg Service er gewoon eentje lenen. Daarbij bieden wij verhuurmogelijkheden aan voor verschillende inspectiesystemen. Zo kun jij altijd vooruit met je werkzaamheden!

Vind je apparatuur voor riool inspectie

Voor iedere klus, van riool inspectie tot ontstoppingswerkzaamheden, heeft Camtronics wel een systeem. Wij ontwikkelen en produceren onze apparatuur in onze eigen werkplaats, en zijn er altijd voor je met onze uitstekende service. Ben je benieuwd naar één van onze rioolcamera’s of rookgeneratoren voor riolering inspectie? Kom eens langs bij onze showroom, en krijg een live demonstratie van onze apparatuur. Je kunt ook direct én vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. Met Camtronics kun jij met gemak een riool inspecteren en klaar je iedere klus! Meer weten? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Copyright © 2024 Camtronics B.V.  |  Disclaimer  -  Privacyverklaring
Copyright © 2024 Camtronics B.V.
Disclaimer
Privacyverklaring