Inspectie camera endoscoop

Inspectie camera endoscoop

Inspectie camera endoscoop

Ben jij op zoek naar een inspectie camera endoscoop voor werkzaamheden aan buizen, leidingen en kanalen? Camtronics biedt verschillende varianten van een endoscoop inspectiecamera voor iedere klus, speciaal ontwikkeld voor rioleurs, loodgieters en reliners. Of je nou aan de slag gaat met ontstoppingswerkzaamheden, leidingrenovatie of buisinspecties, met een endoscopische camera van Camtronics krijg je inzicht in wat er precies aan de hand is in leidingen en kanalen. We adviseren je graag over welke inspectiecamera het beste past bij jouw werkzaamheden, van een extra lange tot een mini-camera voor smalle buizen.

Een endoscopische camera voor rioolinspecties en meer

Camtronics is dé specialist in inspectiesystemen voor riolering en andere kanalen. Wij ontwikkelen en produceren onze camera’s onder één dak, in onze werkplaats. Vervolgens worden ze verkocht door diverse internationale dealers wereldwijd. Doordat wij alle expertise en ervaring in huis hebben, kunnen we blijven innoveren zodat jij de beste inspectie camera endoscoop kunt krijgen voor jouw werkzaamheden.

Zo wordt onze Inspector® endoscoop inspectiecamera wereldwijd ingezet voor inspecties in pijpleidingen, rioleringen, kanaalsysteem, plafonds en meer. Deze camera is beschikbaar in verschillende varianten. Of kies voor onze mini-rioolcamera, de MiniFlex®, die is ideaal voor nog smallere buizen, zoals in badkamers, keukens of toiletruimtes. Zo vind je bij Camtronics de rioolcamera die bij jouw werkzaamheden past.

Rioolcamera’s speciaal ontwikkeld voor rioleurs, loodgieters, reliners en meer.

Camtronics ontwikkelt, verhuurt en repareert rioolcamera’s en rookgeneratoren. Rioolcamera’s voor zowel in de smalle buis, zoals de mini rioolcamera MiniFlex®  (Ø32-100mm) als in de bredere buizen, zoals Inspector® 36 (Ø50-200mm), Inspector® 48 (Ø75-400mm), Inspector® ZRK70 (Ø110-500mm) of de Inspector® Truck MW25 (Ø125-700mm).

Service en onderhoud

Door intensief gebruik en moeilijke omstandigheden, zoals vocht en vuil, is het extra belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen aan je inspectiecamera’s. Daarom biedt Camtronics een betrouwbare en zorgvuldige onderhouds- en reparatieservice aan. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om goed te zorgen voor jouw apparatuur. Ook als er een keer iets misgaat, is het fijn als je rioolcamera zo snel mogelijk gerepareerd kan worden. Breng hem langs bij Camtronics, en je kunt in de tussentijd een vervangende Camtronics inspectie camera endoscoop lenen. Dat is onze Camtronics Ont-zorg Service. Zo kun jij altijd door met je werkzaamheden.

Een endoscoop inspectiecamera van Camtronics

Camtronics heeft een inspectiesysteem voor iedere klus. Als jij een endoscoop nodig hebt voor inspecties aan buizen, leidingen of andere smalle ruimtes, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij produceren onze apparatuur in onze eigen werkplaats, en bieden uitstekende services aan. Wil je graag één van onze camera’s in actie zien? Kom dan langs in de showroom en krijg een live demonstratie. Heb je er al eentje uitgezocht? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder!

Copyright © 2023 Camtronics B.V.  |  Disclaimer  -  Privacyverklaring
Copyright © 2023 Camtronics B.V.
Disclaimer
Privacyverklaring