Camera voor riool

Camera voor riool

Camera voor riool

Heb jij een camera voor riool inspecties, buisinspecties of andere kanaalinspecties nodig? Camtronics ontwikkelt en produceert inspectiesystemen voor professionals zoals rioleurs, loodgieters, reliners en andere vakmensen. In ons ruime assortiment vind je diverse varianten van een inspectie camera voor het riool, voor zowel brede of smalle buizen. Zo kun je een Camtronics camera voor riolering gebruiken, maar ook voor luchtkanalen of spouwmuren. Wij hebben altijd een rioolcamera te koop die past bij jouw werkzaamheden. Met de inspectiesystemen van Camtronics kun je ontstoppingswerkzaamheden, leidingrenovatie, loodgieterswerkzaamheden en andere buisinspecties succesvol uitvoeren.

Inspectie camera voor het riool

Camtronics is gespecialiseerd in inspectiecamerasystemen en ontwikkelt diverse soorten en maten inspectiecamera’s. Je kunt een camera van Camtronics voor riolering inzetten, maar ook voor andere werkzaamheden in buizen, leidingen of kanalen. Onze producten worden gemaakt in onze eigen werkplaats, waardoor we altijd blijven innoveren. Zo hebben wij altijd de meest moderne rioolcamera te koop voor iedere klus.

Kies bijvoorbeeld voor onze Inspector® camera. Deze wordt al jarenlang wereldwijd ingezet voor inspecties in buizen, luchtkanalen, spouwmuren, plafonds en meer, verkocht door onze eigen internationale dealers. Onze MiniFlex® camera is juist ideaal voor smalle ruimtes en kanalen, zoals in badkamers, keukens of toiletruimtes. Bekijk hier ons complete assortiment aan inspectiecamera’s. Daarnaast vind je bij Camtronics ook aanverwante producten zoals rookgeneratoren en bijbehorende accessoires.

Rioolcamera’s speciaal ontwikkeld voor rioleurs, loodgieters, reliners en meer.

Camtronics ontwikkelt, verhuurt en repareert rioolcamera’s en rookgeneratoren. Rioolcamera’s voor zowel in de smalle buis, zoals de mini rioolcamera MiniFlex®  (Ø32-100mm) als in de bredere buizen, zoals Inspector® 36 (Ø50-200mm), Inspector® 48 (Ø75-400mm), Inspector® ZRK70 (Ø110-500mm) of de Inspector® Truck MW25 (Ø125-700mm).

Service en onderhoud

Als een camera door riolering moet dag in dag uit, dan heeft die apparatuur behoorlijk wat te verduren. Er kan wel eens wat kapot gaan en goed onderhoud is zeker geen overbodige luxe. Daarom biedt Camtronics een onderhouds- en reparatieservice voor onze klanten, maar ook voor apparatuur van andere merken. Door onze jarenlange expertise op het gebied van inspectiesystemen, hebben wij alle kennis in huis voor een vlotte reparatie en netjes onderhoud. Heb je dringend een vervangende inspectiecamera nodig voor een klus? Dan kun je er eentje van ons lenen tijdens de reparatie. Dat is onze Camtronics Ont-zorg Service. Bekijk ook eens de mogelijkheden van onze verhuurservice. Dat is handig als je bijvoorbeeld tijdelijk een extra rioolcamera nodig hebt, of eens een rookgenerator wilt huren.

Rioolcamera te koop

Bij Camtronics vind je kwalitatieve rioolcamera’s voor iedere klus. Onze serviceafdeling biedt snelle en flexibele reparaties en onderhoud, en we bieden huursystemen aan als je ze nodig hebt. Ben je benieuwd geworden naar de inspectiesystemen van Camtronics? Kom ze eens in het echt bekijken in onze showroom in Son. Of vraag direct vrijblijvend een offerte aan voor een van onze rioolcamera’s of rookmachines. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.

Copyright © 2024 Camtronics B.V.  |  Disclaimer  -  Privacyverklaring
Copyright © 2024 Camtronics B.V.
Disclaimer
Privacyverklaring