Full service

Uw riool camera werkt onder zeer zware omstandigheden. Geregeld onderhoud is dan van belang. Camtronics verzorgt vlotte reparaties!

> Bekijk onze Full service diensten!

Contactgegevens

Camtronics BV
Ekkersrijt 3209
5692CG Son (Eindhoven)
Nederland

T: +31 (0)499 49 45 90
F: +31 (0)499 49 45 91
E: info@camtronics.nl
S: camtronics.bv

INSPECTOR® ROOKgenerator voor geurdetectie

Met de Inspector® Easysmoker geurdetectie / rookdetector van Camtronics bent u in staat lastige lekkages op te sporen, zowel binnens- als buitenshuis. De rookdetector heeft een korte opwarmtijd, zodat u snel kunt starten met uw analyse.

Werking en functionaliteit van de rookdetector

Het kan voorkomen dat een lekkage of bron van geuroverlast moeilijk te vinden is. Dan is geurdetectie met behulp van de Easysmoker een uitkomst. Nadat u de nodige uitgangen van het leidingnetwerk heeft afgedicht kunt u met behulp van de bijgeleverde slang en koppelstuk de rook in het leidingstelsel blazen. Hierdoor wordt er druk opgebouwd in het leidingnetwerk en zal de rook uiteindelijk door de breuk of lekkage naar buiten treden waardoor het probleemgebied eenvoudig en doeltreffend is te detecteren.

Ook afkoppelen en keuring van de privéwaterafvoer volgens normering kan met behulp van de Easysmoker. Door middel van rookdetectie kunt u eenvoudig bekijken of de aansluiting correct is.

De luchtstroomsnelheid en de hoeveelheid rook zijn eenvoudig instelbaar bij de nspector® Easysmoker. Met krachtige ventilator en het rookelement bent u altijd verzekerd van voldoende rook vermogen. Met de Inspector Easysmoker heeft u een compacte krachtige rookgenerator welke voldoet aan beschermingsklasse IP44 en de VLARIO richtlijnen.

De interne voorraadtank van 1,5 liter is eenvoudig bij te vullen met rookvloeistof, vanuit de 5 liter jerrycans. Ook is er de Easyseal beschikbaar (ballon afsluiter) die het werken met de Easysmoker vergemakkelijkt. De Easyseal stelt u in staat zeer eenvoudig een afdichting rondom de slang te maken, ook wanneer de buiswand oneffenheden vertoont. Voor meer informatie zie Inspector® accessoires.

Uitvoering rookdetector - rookgenerator

De Inspector® Easysmoker is verkrijgbaar in de volgende uitvoering:

Download de rookgenerator pdf Inspector® Easysmoker specificaties

Meer informatie over de rookdetector - rookgenerator

Offerte aanvragen