Full service

Uw riool camera werkt onder zeer zware omstandigheden. Geregeld onderhoud is dan van belang. Camtronics verzorgt vlotte reparaties!

> Bekijk onze Full service diensten!

Contactgegevens

Camtronics BV
Ekkersrijt 3209
5692CG Son (Eindhoven)
Nederland

T: +31 (0)499 49 45 90
F: +31 (0)499 49 45 91
E: info@camtronics.nl
S: camtronics.bv

rookgenerator easysmoker® 

Met de EasySmoker® rookgenerator kunt u makkelijk lekkages in leidingen en riolen opsporen, zowel voor leidinglekkage in het huis als een leiding lekkage en riool-lek buiten het huis. De rookgenerator Easysmoker is geschikt voor professioneel gebruik voor het keuren en testen van een gescheiden afvalwater systeem(VLARIO), riolen, afvoerleidingen, luchtbehandelingskanalen etc. Voor verschillende lekdetectie en dakbedekking onderzoeken is deze hogedruk rookgenerator de oplossing middels nevelinspecties voor lekkage opsporingen. De rookgenerator EasySmoker® heeft een korte opwarmtijd met het voordeel dat u snel met uw analyse kunt beginnen.

Werking en functionaliteit van de rookgenerator

Tijdens het inspecteren van leidingen en riolen kan het voorkomen dat een lekkage moeilijk te traceren is. Vaak is er ook sprake van stankoverlast, in deze situatie's is de rookgenerator EasySmoker een uitkomst. Nadat u alle reguliere uitgangen van de leiding heeft afgedicht kunt u met behulp van de bijgeleverde slang en koppelstuk de rook in het leidingstelsel blazen. Door de opgebouwde druk zal de rook door de lekkage naar buiten treden. Via deze ontsnappende rook, geproduceerd door de rookgenerator, kunt u makkelijk de exacte plek/lek van de lekkage opsporen.

De ' keuring privéwaterafvoer volgens normering ' ook wel ' afkoppelen ' (het scheiden van schone en vervuilde waterstromen): met de EasySmoker® rookgenerator kunt u met dezelfde werking methode van rookdetectering eenvoudig bepalen of de aansluiting van de waterafvoer correct is.

Deze rookgenerator van Camtronics heeft ook het Belgische VLARIO-keurmerk.
http://www.vlario.be/dossiers/code-van-goed-onderhoud/

De krachtige ventilator en het rookelement voorzien u te allen tijde van voldoende rook en rook vermogen. De luchtstroomsnelheid en de hoeveelheid rook zijn eenvoudig instelbaar.
De EasySmoker® is een compacte en krachtige rookgenerator die voldoet aan beschermingsklasse IP44 en de Stichting RIONED (Nederland) en VLARIO (Vlaanderen) richtlijnen voor Belgische keurders.

easyseal ballonafsluiter balgAls optie is de EasySeal® verkrijgbaar. Dit is een flexibele afsluitende balg die het werken met de EasySmoker® rookgenerator vergemakkelijkt. Deze balg stelt u in staat zeer eenvoudig een afdichting rondom de slang te maken, ook wanneer de buiswand oneffenheden vertoont. Ook is er een telescopische EasyStick® verkrijgbaar. In combinatie met de EasySeal® heeft u een handig hulpstuk in handen zodat u de slang eenvoudig in diepe putten of hoge afvoerleidingen kunt inbrengen.
De ingebouwde voorraadtank(1,5 liter) van de rookgenerator EasySmoker® is eenvoudig bij te vullen met de speciale rookvloeistof. Deze smoke liquid wordt ook door Camtronics geleverd per jerrycans van 5 liter groot.
Voor meer informatie zie Inspector® accessoires.

Download Easysmoker:

Rookgenerator specificaties (Nederlands)
Handleiding Easysmoker (Nederlands)
Manual Easysmoker (English)
Mode d’emploi Le générateur de fumée (France)
Veiligheidsblad Rookvloeistof (Nederlands)
Safety sheet smoke liquid (English)

Offerte aanvragen