Full service

Uw riool camera werkt onder zeer zware omstandigheden. Geregeld onderhoud is dan van belang. Camtronics verzorgt vlotte reparaties!

> Bekijk onze Full service diensten!

Contactgegevens

Camtronics BV
Ekkersrijt 3209
5692CG Son (Eindhoven)
Nederland

T: +31 (0)499 49 45 90
F: +31 (0)499 49 45 91
E: info@camtronics.nl
S: camtronics.bv

riool camera ZRK70

De Inspector® ZRK70 is een multifunctionele riool camera met een 360 graden draaibare camerakop en 210 graden zwenkbaar voor inspectie opname. De ZRK70 riool camera is uitermate geschikt voor inspectie van inlaten en wanden van riolen en leidingen met een diameter van 110 mm t/m 500 mm.

Werking en functionaliteit riool camera

Door zijn zorgvuldig gekozen en beproefde vormen is de riool camera ZRK70 eenvoudig in en door te voeren in een leiding. De self levelling functie zorgt er voor dat het beeld altijd “rechtop” blijft staan. De kop kan eindloos roteren en 210 graden zwenken, waardoor een leiding rondom (360 graden view) kan worden geïnspecteerd.

De ‘moffentest’ richt de camerakop haaks op de wand waarmee eenduidig de buisverbindingen kunnen worden gecontroleerd. Door de focus exact af te stellen krijgt u het beeld haarscherp. Bovengronds kan men de camerakop opsporen m.b.v. de ingebouwde 512 Hz zender. Er zijn twee camera geleiders beschikbaar voor grotere buizen. De riool camera ZRK70 is eveneens verticaal (bron inspecties) en op een motorwagen te gebruiken.

Steering Unit voor een inspectie met aftakkingen met riool camera

Met behulp van de Steering Unit is het mogelijk de camerakop te “sturen” in een aftakking. De Steering Unit in combinatie met de ZRK70 zorgt voor een unieke combinatie; u bent nu in staat de ZRK70 een aftakking in te sturen met behoud van de volledige functionaliteit van de ZRK70 camera kop.
De Steering unit wordt bediend met dezelfde afstandsbediening als de rioolcamera en heeft een automatische 'recht-zet-functie' waarmee deze unieke tool weer recht wordt gezet waardoor de riool-inspectie, na afgebogen te zijn, vervolgd kan worden. Meerdere opeenvolgende keren afbuigen is mogelijk.

Meer over de Steering Unit

 

Uitvoeringen

De Inspector® ZRK70 is maakt onderdeel uit van een modulair systeem. Hieronder staat in het kort deze uitvoering uitgelegd. Voor meer informatie van deze specifieke uitvoeringsvorm kunt u de product informatie als PDF downloaden.

Modulair

Wanneer u kiest voor de Inspector ZRK70, kiest u voor een platform waarop de verschillende Inspector camera's op de Easybox kunnen worden aangesloten. Voordeel hiervan is dat u alle camera's, met ieder zijn eigen werkgebied, op dezelfde Easybox kunt aansluiten.

Download pdf Inspector® ZRK70 Modulaire specificaties

 

Offerte aanvragen