+ Bekijk de demomovie

Full service

Uw riool camera werkt onder zeer zware omstandigheden. Geregeld onderhoud is dan van belang. Camtronics verzorgt vlotte reparaties!

> Bekijk onze Full service diensten!

Contactgegevens

Camtronics BV
Ekkersrijt 3209
5692CG Son (Eindhoven)
Nederland

T: +31 (0)499 49 45 90
F: +31 (0)499 49 45 91
E: info@camtronics.nl
S: camtronics.bv

INSPECTOR® INBOUW

Wanneer u dit wenst kunnen wij ook in uw bedrijfswagen de Inspector® Systemen inbouwen. Met u als klant spreken wij uw specifieke eisen en wensen door. Nadat u uw bedrijfswagen bij ons heeft neergezet duurt het 1 a 2 werkdagen voordat het gehele systeem ingebouw en werkend is. Dit verschilt natuurlijk per geval.

Werking en functionaliteit

Doordat wij uitgaan van onze eigen standaard onderdelen verschilt de bediening van het system niets met onze overige producten. De functionaliteit blijft gewaarborgd en kan zelfs uitgebreid worden. Dit betekend dat wij het systeem kunnen uitbreiden met bijvoorbeeld een extra beeldscherm dat direct het beeld van de camera blijft weergeven, terwijl u met uw laptop de opname en analyse software bedient.

    

 

Uitvoering

Omdat er verschillende mogelijkheden zijn raden wij u aan contact met ons op te nemen. Om u een indruk te geven kunt u onderstaande documentatie bekijken.

download de pdf voor meer informatie

In de praktijk

Het hieronder afgebeelde camera kan bedient worden vanuit de wagen als buiten bij de haspel. Zo kan er gekozen worden of er een of meerdere inspecteurs op locatie gestuurd worden.

    

 

Offerte aanvragen