Full service

Uw riool camera werkt onder zeer zware omstandigheden. Geregeld onderhoud is dan van belang. Camtronics verzorgt vlotte reparaties!

> Bekijk onze Full service diensten!

Contactgegevens

Camtronics BV
Ekkersrijt 3209
5692CG Son (Eindhoven)
Nederland

T: +31 (0)499 49 45 90
F: +31 (0)499 49 45 91
E: info@camtronics.nl
S: camtronics.bv

OPLOSSINGEN

U wilt beeld van uw fabricageproces of een trainingsopstelling voorzien van een extra 'oog'? Hieronder staan diverse camera die wij in ons programma voeren. De getoonde praktijk situaties zijn slechts een voorbeeld. Vele andere toepassingen zijn denkbaar. Wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Of kijkt u ook eens op camera's op maat, wanneer u een specifieke wens heeft.

 

Paneelcamera

Deze inbouwmodule is ontwikkeld om toegangspoorten te voorzien van camera ondersteuning. De camera is eenvoudig in te bouwen in een paneel van een toegangsportaal. Door de afgeschuinde randen, het dikke glas en door de bevestiging aan de achterzijde van het paneel, is de camera behoorlijk vandalisme bestendig te noemen Doordat de hoek van de camera verstelbaar is, heeft u de vrijheid deze op verschillende hoogtes te monteren. Indien gewenst kan de module ook afgesteld worden wanneer deze reeds in de zuil is ingebouwd.

Download pdf met paneelcamera specificaties


Staafcamera

De staafcamera is ontwikkeld om tijdens trainingssituaties visuele ondersteuning te bieden. De camera kan op verschillende manieren bevestigd en gepositioneerd worden. Hierdoor blijven de handen vrij om handelingen te verrichten. Doordat de focus van de camera instelbaar is, kan de lengte van de camera gebruikt worden om in en uit zoomen op een object. Indien nodig kan de verlichtingssterkte hoger of lager gezet worden. Er zijn verschillende mogelijkheden om de camera te monteren; een zwenkarm die vrijwel volledige vrijheid biedt of vaste montage. Voor specifieke wensen kunt u het beste contact met ons opnemen.

Download pdf met staafcamera specificaties


Staafcamera Waterdicht

Deze camera is bedoeld om in verschillende situaties beelden te registreren. Door het compacte formaat en doordat de camera waterdicht is kent deze camera vele toepassingsmogelijkheden. De focus van de camera is vast of, indien gewenst, vooraf instelbaar. De camera is eenvoudig aan te sluiten en kan op vrijwel ieder beeldscherm aangesloten worden. Het monteren van de camera kan op vele manieren. Voor specifieke wensen adviseren wij u contact met ons op te nemen. Wellicht hebben wij al een passende oplossing voor u klaar.

Download pdf met staafcamera waterdicht specificaties