Full service

Uw riool camera werkt onder zeer zware omstandigheden. Geregeld onderhoud is dan van belang. Camtronics verzorgt vlotte reparaties!

> Bekijk onze Full service diensten!

Contactgegevens

Camtronics BV
Ekkersrijt 3209
5692CG Son (Eindhoven)
Nederland

T: +31 (0)499 49 45 90
F: +31 (0)499 49 45 91
E: info@camtronics.nl
S: camtronics.bv

Riool inspectiecamera; eenvoudig verstoppingen opsporen

Verstoppingen eenvoudig en snel opsporen? Gebruik een professionele riool camera (ook wel sewer camera genoemd). Het geheel blootleggen van het rioolstelsel is niet meer aan de orde; met een rioolcamera kunt u het riool eerst volledig inspecteren. Heeft u de oorzaak van de problemen eenmaal gevonden, dan kunt u gericht werken naar een oplossing!

De door Inspector® Systemen ontwikkelde rioolcamera kent diverse toepassingen binnen de rioolinspectie branche, dus ook voor u is een geschikte oplossing beschikbaar. Laat u adviseren door onze specialisten, bekijk onze uitgebreide lijst rioolcamera producten of bel direct voor gedegen advies.

Een rioolcamera is ideaal voor het opsporen van rioleringsproblemen

Vroeger was het een heel karwei om te achterhalen waar de rioolproblemen in leidingen ontstonden. Soms werden zelfs hele straten open gegraven om slechts één klein lek te achterhalen.

Tegenwoordig kan men een sewer camera of riool inspectie camera inzetten bij het opsporen van leidingproblemen. Het is zelfs mogelijk om door bochten te manoeuvreren. De riool camera kan overigens bij veel meer uiteenlopende toepassingen worden ingezet. Met onze rioolcamera's kunt u ieder rioleringsprobleem binnen de kortste tijd lokaliseren en zich daarna volledig richten op een oplossing.

Contact

Om uw klanten een zo hoog mogelijke kwaliteit te garanderen maakt u uiteraard gebruik van producten en gereedschappen van de beste kwaliteit. Inspector® Systemen levert professionele rioolcamera's! Camtronics staat garant voor de hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid van al haar inspectie camerasystemen.

 

Offerte aanvragen