Full service

Uw riool camera werkt onder zeer zware omstandigheden. Geregeld onderhoud is dan van belang. Camtronics verzorgt vlotte reparaties!

> Bekijk onze Full service diensten!

Contactgegevens

Camtronics BV
Ekkersrijt 3209
5692CG Son (Eindhoven)
Nederland

T: +31 (0)499 49 45 90
F: +31 (0)499 49 45 91
E: info@camtronics.nl
S: camtronics.bv

De riool camera vereenvoudigd uw rioolinspecties

U wilt een riool camera gebruiken om zo uw werkzaamheden te vereenvoudigen? Er zijn diverse ondernemingen die een riool camera kunnen leveren. Wilt u verzekerd zijn van uitstekende kwaliteit en tevens profiteren van een gunstige prijs-kwaliteitverhouding voor een riool camera, dan bent u bij Inspector® Systemen aan het juiste adres!

Camtronics is dé professional, gespecialiseerd in de meest uiteenlopende camerasystemen. Wij kunnen u altijd van dienst zijn met het juiste product voor uw branche. Ook maatwerk camera's zijn mogelijk.

De riool camera die bij uw werk past

Als professional weet u dat het belangrijk is om producten en gereedschappen te gebruiken die uw werkzaamheden vereenvoudigen. Een riool camera is het ideale gereedschap om riolen, leidingen en kanalen te inspecteren op problemen. Met de riool camera vindt u doeltreffend de mogelijke verstoppingen of lekkages en kunt zich zo binnen zeer korte tijd direct richten op het oplossen van het probleem.

Wij beschikken over een groot assortiment riool camera's. In het geval u toch niet de juiste riool camera aantreft, kunnen wij u ook assisteren in maatwerk camera oplossingen. Onze zeer uitgebreide kennis en jarenlange ervaring helpen u bij het ontwikkelen van een maatwerk riool camera. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Contact

Inspector® Systemen levert riool camera's van hoogwaardige kwaliteit. Onze riool camera’s zijn zeer duurzaam; u heeft lang profijt van de professionele tool. Mocht er toch iets mis gaan, dan staat onze Full service onderhoudsdienst volledig tot uw beschikking.

Offerte aanvragen