Full service

Uw riool camera werkt onder zeer zware omstandigheden. Geregeld onderhoud is dan van belang. Camtronics verzorgt vlotte reparaties!

> Bekijk onze Full service diensten!

Contactgegevens

Camtronics BV
Ekkersrijt 3209
5692CG Son (Eindhoven)
Nederland

T: +31 (0)499 49 45 90
F: +31 (0)499 49 45 91
E: info@camtronics.nl
S: camtronics.bv

onmisbare hulp bij relining

Relinen van leidingen is steeds meer tot de algemene mogelijkheden gaan behoren. Relining is  een snelle methode, ookwel kousmethode, om leiding- en rioolstelsels te renoveren zonder dat ze opgebroken moeten worden. Hierdoor komt relining ook bij beleidmakers steeds vaker naar voren als een serieus alternatief voor rioolvervanging, aangezien het snel, effectief, en zowel de bewoners als het passerende verkeer ondervinden er weinig hinder van. Relining is een alternatief waarvan wij bij Camtronics overtuigd zijn dat het een constructieve oplossing bied.

Relining; voordurend in ontwikkeling

Relining, ook wel relinen genoemd is ook een zeer dynamisch vakgebied waarin nog niet alles is uitgekristalliseerd. Diverse technieken zijn voortdurend in ontwikkeling. Bij een aantal van deze relining technieken is het noodzakelijk het proces te monitoren, maar ook om een voor en na situatie te kunnen registreren welke later eventueel aan de opdrachtgever getoond kan worden.

Inspectiecamera voor relining

Om een juist en nauwkeurig beeld te krijgen van de buis waarin gewerkt wordt is het noodzakelijk om te kunnen werken met een goede inspectiecamera. De Camtronics Inspector® systemen kunnen u hierbij helpen. U kunt deze inspectiecamera's bij ons kopen of huren. Ze zijn van hoge kwaliteit, worden door ons ontwikkeld, gefabriceerd, uitvoerig getest en hebben een goede prijs kwaliteit verhouding. De Camtronics inspectiecamera's zijn innovatief, flexibel en leveren een uitstekende beeldkwaliteit waadoor ze zeer geschikt zijn voor relining.

Inspector® 48 rioolcamera

De Inspector® 48 is een robuuste inspectie camera die u ondersteunt bij diverse relining werkzaamheden. Door zijn vorm, goede lichtopbrengst en eenvoudige bediening heeft u een goed stuk gereedschap in handen dat u helpt om snel en efficiënt een optimaal resultaat te bereiken.

Inspector® ZRK70 inspectie camera

De Inspector® ZRK70 is  een inspectie camera met een bestuurbare kop. Hiermee kunt u werkelijk 360° rondkijken. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u de wanden en bijvoorbeeld de reline-kous van dichtbij bekijken. Bovendien kunt u met de apart verkrijgbare unieke "Steering Unit" deze inspedctie camera ook een aftakkingen insturen. Hiermee kunt u heel eenvoudig echt een compleet beeld van de situatie krijgen.

Contact

Offerte aanvragen