Full service

Uw riool camera werkt onder zeer zware omstandigheden. Geregeld onderhoud is dan van belang. Camtronics verzorgt vlotte reparaties!

> Bekijk onze Full service diensten!

Contactgegevens

Camtronics BV
Ekkersrijt 3209
5692CG Son (Eindhoven)
Nederland

T: +31 (0)499 49 45 90
F: +31 (0)499 49 45 91
E: info@camtronics.nl
S: camtronics.bv

inspectiecamera vlaanderen

De ligging van Camtronics zeer gunstig tov. Vlaanderen. Hierdoor zijn we in staat zeer direct de Belgische markt te kunnen bedienen. Dit is gunstig voor u, zowel bij de aanschaf van een nieuw camera systeem en, misschien nog veel belangrijker, bij het leveren van service.

Service

Wilt u dat uw inspectie camera in optimale conditie blijft, maak dan gebruik van onze service. Deze is er op gericht u te ontzorgen. Dit ontzorgen doen we op verschillende manieren. Bijv. dmv het laten ophalen van de inspectie camera op uw adres. Of een volledig nazicht van uw systeem. Wij verhelpen niet alleen het probleem, we willen toekomstige voorkomen!

Inspectie camera

U heeft uw besluit genomen en wilt overgaan tot de aanschaf van een professionele inspectiecamera. De door Inspector® Systemen ontwikkelde inspectiecamera kent diverse diverse varianten voor de toepassingen binnen de rioolinspectie branche, dus ook voor u is een geschikte oplossing beschikbaar. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Bekijk onze uitgebreide lijst inpsectiecamera producten of bel direct voor gedegen advies.

Verhouding van prijs en kwaliteit

De zogenaamde prijs-kwaliteit verhouding van onze Inspector® Systemen is hoog. Anders gezegd, u krijgt veel camera voor uw geld. We gebruiken alleen de beste materialen en de inspectiecamera's worden door vakkundig personeel geassembleerd. En een klant uit Vlaanderen betaalt hetzelfde als een klant uit Nederland. Dit kan ook omdat het ons eigen product is.

Contact

Zoals gezegd; om uw klanten een zo hoog mogelijke kwaliteit te garanderen maakt u gebruik van producten en gereedschappen van de beste kwaliteit. Camtronics levert met de Inspector® Systemen professionele inspectiecamera's en de beste service. Camtronics staat garant voor de hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid van al haar camerasystemen.

Offerte aanvragen