Full service

Uw riool camera werkt onder zeer zware omstandigheden. Geregeld onderhoud is dan van belang. Camtronics verzorgt vlotte reparaties!

> Bekijk onze Full service diensten!

Contactgegevens

Camtronics BV
Ekkersrijt 3209
5692CG Son (Eindhoven)
Nederland

T: +31 (0)499 49 45 90
F: +31 (0)499 49 45 91
E: info@camtronics.nl
S: camtronics.bv

inspectiecamera reparatie

Uw inspectiecamera is een belangrijk gereedschap bij het uitvoeren van uw dagelijkse werkzaamheden, maar wat als deze, om welke reden dan ook, defect gaat? Niet alleen uw werkzaamheden lopen vertraging op, maar u bent ook tijd kwijt met het zoeken naar een oplossing.

Reparatie en meer

Camtronics is gespecialiseerd in het repareren van inspectiecamera's, want als producent weten we waarop we moeten letten en welke onderdelen van een inspectiecamera extra aandacht nodig hebben. Tijdens een reparatie controleren we uw gehele inspectiecamera. Op deze manier maken we uw systeem systeem weer klaar voor de toekomstige klussen. Maar we doen meer. U kunt gebruik maken van onze speciale leen service. Zo kunt u uw werkzaamheden vervolgen.

Hoe gaan we te werk?

Het multi disciplinair team van Camtronics is er op gericht de klant, u dus, op de best mogelijke manier te helpen, te ontzorgen. Wanneer u uw inspectiecamera bij ons ter reparatie aanbiedt luisteren wij ten eerste naar uw verhaal. Daarna volgt er een onderzoek waarbij we de oorzaak van uw klacht achterhalen. Wij proberen u binnen 24 uur na aanname van de reparatie een probleemanalyse met offerte aan te bieden. U beslist of u hiermee akkoord gaat of niet. Na goedkeuren wordt u inspectiecamera gerepareerd. We streven ernaar dat u binnen een week uw inspectiecamera weer retour heeft.

Contact

De full service onderhoudsdienst van Camtronics staat tot uw beschikking. Ook voor vragen, wensen die niet direct gerelateerd zijn aan reparatie of service. Ook voor vragen betreft gebruik en onderhoud van uw inspectiecamera kunt u ons bereiken.

Offerte aanvragen