Full service

Uw riool camera werkt onder zeer zware omstandigheden. Geregeld onderhoud is dan van belang. Camtronics verzorgt vlotte reparaties!

> Bekijk onze Full service diensten!

Contactgegevens

Camtronics BV
Ekkersrijt 3209
5692CG Son (Eindhoven)
Nederland

T: +31 (0)499 49 45 90
F: +31 (0)499 49 45 91
E: info@camtronics.nl
S: camtronics.bv

inspectiecamera fabrikant

De inspectiecamera is een gereedschap of instrument welke over het algemeen in het buitenland gemaakt wordt, althans dat is de gedachte. Misschien wist u het niet maar Camtronics is de fabrikant van de Inspector® Systemen. Behalve dat wij streven naar het fabriceren van de juiste inspectiecamera voor de juiste klus en optimaal gebruiksgemak zijn er nog een aantal (grote) voordelen.

Kopen af fabriek

Bij ons koopt u af fabriek maar krijgt u de wel de service die u kunt verwachten van een dealer. Dit betekent niet alleen een gunstig aanschaf bedrag maar ook hele snelle service voor uw inspectie camera of accessoire. Hiervoor hebben we bij Camtronics een speciale afdeling die erop gericht is u als klant zo snel mogelijk te helpen. En dat doen ook voor klanten die een ander inspectiecamera merk hebben.

Service van een fabrikant

Doordat we de camera's zelf produceren hebben we van de Inspector® Systemen altijd voldoende onderdelen op voorraad. Zo wordt het repareren van inspectiecamera's beperkt tot een doorlooptijd van meestal een week. Dat vindt u niet zo gauw ergens anders!

Klantspecifiek

De woorden 'klantspecifieke oplossing' worden bij ons veelvuldig gebruikt. In principe is bij ons alles mogelijk maar het komt er op neer dat wij u de mogelijkheid bieden uw wensen kenbaar te maken en hiervoor een oplossing voor te bedenken én te fabriceren. Dit kan een mechanisch, elektronisch of softwarematig zijn. Zo krijgt u een inspectiecamera toegesneden op uw gebruikssituatie.

Contact

Camtronics staat tot uw beschikking. Ook voor vragen betreft gebruik en onderhoud van uw inspectiecamera (Inspector® systeem of ander merk) kunt u ons bereiken.

Offerte aanvragen